GrootOuder &

Kleinkind

Een grootouder kleinkind fotoshoot in Kampen is een leuke en dierbare manier om de band tussen grootouders en hun kleinkinderen vast te leggen. Deze fotosessies zijn ook een mooie manier om de tijd te vieren die grootouders hebben doorgebracht met hun kleinkinderen en om de herinneringen te behouden die ze samen hebben gemaakt.

De foto’s die we maken in zo’n fotosessie zijn voor zowel de grootouders als voor de kleinkinderen kostbaar. Daarnaast zullen ouders ook ontzettend gelukkig worden van de mooie beelden die we maken.

Voordelen van de fotostudio

De fotostudio als locatie voor deze familieportretten kiezen heeft enkele voordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Professionele achtergronden en licht
  • Handig als het weer niet mee werkt
  • Gestileerde fotosessie mogelijk
professionele achtergronden en licht

In onze studio in Kampen, in de buurt van Zwolle hebben we een ruime keuze uit prachtige achtergronden die we kunnen gebruiken voor het maken van de grootouder & kleinkind fotoshoot. Voor een klassieke look kun je bijvoorbeeld kiezen uit onze monumentale muren als achtergrond.

Licht is misschien nog belangrijker voor het maken van goede foto’s. In de studio beschikken we over de apparatuur om jullie portretten prachtig uit te lichten. Dus we zullen geen last hebben van de donkere dagen!

Handig als het weer niet mee werkt

Afhankelijk van het seizoen dat je langs komt is het weer meer of minder van invloed of je fotoshoot door kan gaan! Zeker in de periode van oktober tot en met maart kan het weer nogal roet in het eten gooien als je buiten foto’s wilt maken. Wil je zeker weten dat je fotoshoot doorgaat dan is het handig om die in de studio af te spreken. In de studio kan ik jullie onder het genot van een bakje koffie of thee ontvangen en zitten we er warm bij.

Gestileerde fotosessie mogelijk

Wil je graag met je kleinkind een gestileerde fotosessie dan is dat zeker mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld props meenemen. Delen grootouder en kleinkind een bepaalde hobby zoals bijvoorbeeld muziek maken, dan is het mogelijk om een muziekinstrument mee te nemen.

Maak van je grootouder kleinkind fotoshoot een succes!

Maak ruim van te voren een afspraak met je familiefotograaf, en bedenk wat je fijn vindt om uiteindelijk met de foto’s te doen. Dat zal je helpen om een goede keuze te maken en echt het beste uit je fotosessie te halen!

Wil je graag een afspraak maken om langs te komen?