Tijdloos en klassiek

Monumentale achtergrond

Voor het maken van dit familie portret hebben we ervoor gekozen om de monumentale achtergrond die we in de fotostudio Kampen hebben te gebruiken. We hebben twee prachtige muren met elk een eigen karakter en dit is de zuidelijke muur (of als je de foto studio binnen komt aan de linkerkant). Wat kenmerkend is voor deze muur is dat de bakstenen met verschillende structuren prachtig tot hun recht komen.

Eeuwen oud metselwerk

Tussen 1440 en 1480 heeft Henrick Aeltsz deze muren laten neerzetten. Als letterlijk steenrijke burgemeester liet hij het eerste stenen huis in Kampen bouwen. Een kleine vijfeneenhalve eeuw later is het mogelijk om dit bouwwerk als uniek historische achtergrond te kiezen voor een tijdloos familie portret.

De zuidelijke monumentale muur als achtergrond in deze fotostudio Kampen

Poseren in de fotostudio Kampen

Door zorgvuldig alle familie leden een plekje te geven zorgen we ervoor dat iedereen mooi belicht in beeld komt. Zodra iedereen zijn plekje gevonden heeft hoeft er nog maar één ding te gebeuren. Namelijk plezier maken! En dat hebben we zeker gedaan. Deze foto hangt nu als een prachtig acryl afdruk aan de muur van ouders.

Honden welkom in fancy fotostudio Kampen

Dat is misschien wel goed om te weten, en goed te zien op dit portret. Heb je een hond dan is hij of zij zeker welkom! We hebben ervaring met honden (zelf een boxer gehad). En daarnaast ook ervaring met het fotograferen van honden. Wat vooral inhoudt dat we erg veel geduld hebben met beestjes!