fotosessies

Fotosessies

We bieden fotosessies aan in verschillende categorieën, waaronder familieportretten, zakelijke portretten of signatuur sessies. Zit daar nou veel verschil in? Technisch gezien niet, maar wel in de manier hoe we omgaan met de personen.

Familieportretten worden veelal gemaakt met kleine gezinnen tot grote familie’s. Afhankelijk van de groepsgrootte zal er het een en ander afgesproken moeten worden qua fotostijlen, wie wanneer op de foto gaat en hoe de groepen gemaakt worden.

Zakelijke portretten worden meestal gemaakt voor personen die alleen komen of in kleine groepjes. De nadruk ligt hier meestal op een kleiner aantal portretten waarbij het juist belangrijk is wat voor indruk het portret overbrengt op degene die het te zien zal krijgen. Zijn fotosessies niet je lievelings bezigheid? Ik zal je er door heen helpen zodat je met plezier terug kunt kijken op je prachtige zakelijk portret.

Signatuur sessies zijn bijzondere gelegenheden waar we visie omzetten naar een prachtplaat. Ben je een beetje gek, alternatief of excentriek? Welkom! Dan wil ik jou ontmoeten!

Plan nu je kennismakingsgesprek