What the

Veel gestelde vragen

Mag ik vader/moeder/broer/zus/oom/tante/opa/oma/neef/nicht mee nemen?

Jazeker mag je dat! Vaak is het juist leuk als je je dierbaren meeneemt. Dan kunnen we ook gelijk een familieportret met hem/haar erbij maken ;D

Wat voor type foto’s kunnen we verwachten

Gave foto’s! In mijn studio hebben we keuze uit tal van fotostijlen, props en attributen om de mooiste platen te maken. Ik hou ervan om alles op technisch vlak perfect geregeld te hebben zodat we daarna ons kunnen richten op hoe we jou het best kunnen portretteren!

Krijgen we volledige rechten op de foto’s?

Jazeker, je krijgt alle rechten op thuisgebruik. Je kunt ze dus delen op social media, zelf nog extra afdrukken maken en aan iedereen laten zien. Ik blijf wel eigenaar van de foto’s. Dit betekend dat je de foto’s niet zomaar mag verkopen of publiceren (in bijvoorbeeld een krant of een magazine) zonder mijn toestemming.

Komen mijn foto’s op internet?

Ja! Ik ben trots op mijn werk en wil dat graag kunnen laten zien aan nieuwe klanten, zodat zij ook weten wat ze kunnen verwachten. Dit gebeurt overigens alleen met echt de beste foto’s. Het is eigenlijk een eer als je je foto’s terug ziet op mijn site. Mocht het nou zo zijn dat je je daar niet fijn bij voelt, geef dit dan schriftelijk aan, dan zullen we dat respecteren.

plan nu je kennismakingsgesprek