What the

Veel gestelde vragen

Wat voor kleding moeten we aantrekken?

Afhankelijk van je wensen en type sessie, zou ik zeggen dat je iets aan moet trekken waar je trots op bent. Stel je gaat met je gezin of familie dan kun je het beste een beetje op elkaar afstemmen. Wat je bijvoorbeeld beter niet kunt doen is de een in zondagse kleren terwijl de ander in een jogging pak loopt. Qua kleuren is het vaak leuk om ook weer bij elkaar te passen! Het hoeft niet precies te matchen, maar als het in dezelfde toon valt is vaak leuk.

Wat echt gaaf samen gaat met de meest gekozen fotostijlen zijn diep blauwe kleuren of glanzende kleding, denk aan zijde-achtige stoffen.

Eventueel is het mogelijk om je te verkleden, dus bij twijfel; neem een extra setje mee!

Maak je spontane foto’s?

Ja! We poseren natuurlijk wel zodat je op je best op de foto komt, en de fotograaf helpt je en coacht je daarbij. Maar zodra het plaatje klopt en iedereen de juiste plek gevonden heeft is het de bedoeling dat je los kan komen.

Tijdens het maken van de foto’s praten en lachen we met elkaar, dus ja, ik zet jullie op je best neer maar dan maken we spontane leuke en vooral lachende foto’s!

Krijgen we de foto’s ook digitaal?

Ja dat is mogelijk, en afhankelijk van wat je wilt bestellen. Aan het einde van de sessie kijken we samen naar de foto’s die je zelf uitgezocht hebt en bespreken we de prijslijst om er zo voor te zorgen dat je beste keuze kunt maken.

Digitale bestanden zijn dus absoluut mogelijk!

Mag ik vader/moeder/broer/zus/oom/tante/opa/oma/neef/nicht mee nemen?

Jazeker mag je dat! Vaak is het juist leuk als je je dierbaren meeneemt. Dan kunnen we ook gelijk een familieportret met hem/haar erbij maken ;D

Wat voor type foto’s kunnen we verwachten

Gave foto’s! In mijn studio hebben we keuze uit tal van fotostijlen, props en attributen om de mooiste platen te maken. Ik hou ervan om alles op technisch vlak perfect geregeld te hebben zodat we daarna ons kunnen richten op hoe we jou het best kunnen portretteren!

Krijgen we volledige rechten op de foto’s?

Jazeker, je krijgt alle rechten op thuisgebruik. Je kunt ze dus delen op social media, zelf nog extra afdrukken maken en aan iedereen laten zien. Ik blijf wel eigenaar van de foto’s. Dit betekend dat je de foto’s niet zomaar mag verkopen of publiceren (in bijvoorbeeld een krant of een magazine) zonder mijn toestemming.

Komen mijn foto’s op internet?

Ja! Ik ben trots op mijn werk en wil dat graag kunnen laten zien aan nieuwe klanten, zodat zij ook weten wat ze kunnen verwachten. Dit gebeurt overigens alleen met echt de beste foto’s. Het is eigenlijk een eer als je je foto’s terug ziet op mijn site. Mocht het nou zo zijn dat je je daar niet fijn bij voelt, geef dit dan schriftelijk aan, dan zullen we dat respecteren.

Is dit een daglicht studio?

Nee, we hebben ons gespecialiseerd in het gebruik van studio licht. Zo kunnen we speciale effecten en een constante kwaliteit garanderen en kunnen we zelfs als het vroeg donker wordt door gaan met fotograferen.

Is de fotograaf een kunstenaar?

Ja, lees hier mijn manifest.

plan nu je kennismakingsgesprek