Pro fotografie

Voor professionals

Elke professional zal het je kunnen vertellen. Hoe je overkomt is van levensbelang. Zeker tegenwoordig is vaak de eerste indruk die je maakt online. Je moet het hebben van je profiel foto. Dit kan een foto zijn op LinkedIn, Instagram, Facebook of welk ander platform je graag gebruikt. En vergeet je website natuurlijk niet. Hoe kom je over op personen die je profiel bezoeken? Zie je er betrouwbaar uit? Ziet het er naar uit dat je aandacht hebt voor detail? Kom je serieus, maar toch ook benaderbaar over? Daarom kies je voor een zakelijk portret.

Kies voor de juiste sessie

Uit ons uitgebreide assortiment. We hebben voor elke toepassing een fotostijl ontwikkelt die de juiste toon zal aanslaan. We bieden daarom 4 pakketten aan, dit zijn:

  • Modern
  • Klassiek
  • Bold
  • Creatief

Hieronder leggen we uit wat elk pakket inhoudt.

Modern zakelijk portret

Een moderne uitstraling behalen we door je te fotograferen achter een puur witte achtergrond. Dit type foto’s zijn uitermate geschikt voor het plaatsen op websites.

Klassiek zakelijk portret

Voor een meer klassieke stijl gebruiken we de monumentale zuid of noord muur van onze prachtige studio. Dit type portret heeft als optie om te kiezen voor een meer uitgesproken manier van belichten waardoor het beeld nog meer indruk wekt. Door speciale belichtingstechnieken te gebruiken hebben we totale controle over de diepte van de schaduw. Zodat detail behouden blijft maar uitstraling des te meer benadrukt wordt.

Bold zakelijk portret

Deze stijl laat zich kenmerken door uitgesproken kleuren. Wil je indruk maken op een subtiele manier? Zoek niet verder. Wil je dat je zakelijk portret direct in het oog springt. De mogelijkheden van deze stijl zijn aan de wensen aan te passen en daardoor perfect voor elke persoon te maken. Veel van onze zakelijke klanten kiezen voor deze optie als ze echt iets speciaals willen.

Creatieve fotosessie

Heb je voor je zakelijk portret specifieke wensen die niet gevangen worden in de vorige drie opties? Of wil je graag een uitgebreidere fotosessie waarbij we op zoek gaan naar het perfecte portret voor jou? Dan is de keuze voor een creatieve sessie de uitgesproken keuze. Samen met de fotograaf zul je al je wensen kunnen bespreken en hij zal het voor je vertalen in een beeldrecept waar jij mee thuis kunt komen. Tijdens deze sessies is het mogelijk om verschillende looks en verschillende stijlen te kiezen en ben je niet gelimiteerd door het pakket waar je in zit. Deze sessie geven je de mogelijkheid om al het beste van fancy foto te ontdekken.

Zij gingen je voor

CV foto voor Marco
Zakelijk

CV foto voor Marco

Ik zit in het februari zonnetje, het is niet helemaal een balkon maar ik heb er wel een fijn uitzicht. De deur in mijn studio die uitkijkt op het kleine stadstuintje. We hebben net een fotosessie afgerond. En nog twee vrijwilligers van het biermuseum geportretteerd. Het is even genieten voordat Marco langs komt voor zijn cv foto.