Kosten noch moeite

Dit is onze prijslijst

Een fotosessie kost €95 en dat is inclusief €50 print tegoed, vrij te besteden op alle fysieke producten. Je kunt vrijblijvend extra foto’s bijbestellen. Hier vind je wat er allemaal mogelijk is!

Graag beginnen we met ons mooiste product, namelijk;

Luxe fotopapier

In onze studio beheren we het print proces van A tot Z. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen drukken we met 12 pigment inkten die niet alleen de diepste kleuren kunnen weergeven, maar daarnaast ook een levenlang mee gaan. We gebruiken alleen de fijnste papiersoorten. Momenteel kun je kiezen uit Glossy of Matte afwerking. Vraag de fotograaf naar de verschillen!

Voor familieportretten is dit een mooie keus!

Klein (A4)€29
Middel (A3)€39
Groot (A2)€58

fancy foto op acryl

Dit is wanddecoratie van het beste soort. In onze zoektocht naar de beste kwaliteit kwamen we dit materiaal tegen. Onze producent vervaardigt doormiddel van het 7 kleuren direct drukproces deze prachtige wanddecoraties. De gekozen foto wordt direct op het hoogwaardige acryl glas geprint. Als je de helderste kleuren en het scherpste resultaat wilt, dan is dit de keuze die je moet maken.

Klein (20×30 cm)€80
Middel (40×60 cm)€160
Groot (50×75 cm)€225

Digitale bestanden

We geloven in de kwaliteit van onze fysieke producten, maar we snappen ook goed dat je graag je foto’s wilt kunnen delen, op je website gebruiken of als gave profielfoto gebruiken. Daarom ontvang je de hoge resolutie bestanden van de uitgekozen foto’s gratis bij afdruk!

Wil je toch echt liever alléén digitale bestanden afnemen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

1 foto€35
5 foto’s€128incl €30 print tegoed
10 foto’s€218incl €60 print tegoed
15 foto’s€278incl €100 print tegoed
Alles foto’s€778incl €150 print tegoed

Print tegoed kun je gebruiken om toch een foto(‘s) af te laten drukken. Zo loop je altijd tevreden en met iets tastbaars de studio uit! Let op; print tegoed is niet inwisselbaar tegen contanten / digitale foto’s

Andere soorten

Heb je specifieke wensen die hier niet genoemd worden? Vraag de fotograaf tijdens het kennismakingsgesprek naar de mogelijkheden. Dat gesprek kun je hieronder inplannen:

plan nu je kennismakingsgesprek