Dit zijn wij

En zo doen we het

Gaaf dat je wilt langs komen voor een fotosessie. Bij fancy foto zorgen we ervoor dat het niet alleen voor dat je met mooie foto’s naar huis gaat maar dat het een uitje is voor iedereen! Dit is hoe het werkt:

1. Reserveer je sessie

We hebben voor elk wat wils; kom je met vrienden of familie? Lekker een fotosessie alleen? Huisdier op de foto? Ook dat is mogelijk! Op het moment doen we reserveringen telefonisch maar we werken aan een online oplossing.

2. Het is zover; showtime!

Ben je er helemaal klaar voor? Zit je haar goed? Make-up op (of juist niet natuurlijk)? In de fotostudio kun je nog even checken of je er goed uit ziet.

Handig om te weten is dat we op de eerste verdieping zitten, dat geeft net wat extra privacy!

Zodra je binnen komt, en dat is op dagen dat het biermuseum open is, over de rode loper, voel je je meteen al thuis komen. In dit gerestaureerde verblijf uit de 15e eeuw kun je de sfeer nog echt voelen. Je zult ook al snel de fotorgaaf persoonlijk ontmoeten.

Tijdens de fotosessie, die overigens meestal met een kop koffie of thee begint, zul je de tijd hebben om allerlei ideëen te laten fotograferen. Voel je vrij te laten weten wat je graag wilt en mooi vindt. En ontbreekt de inspiratie? Dan hebben we genoeg voorbeelden waar je uit kunt kiezen!

Vindt je het moeilijk om op de juiste manier te gaan staan? De fotograaf helpt je om op een natuurlijke en prettige manier te poseren. Zodat je je goed voelt, maar ook goed op de foto komt!

We hebben ruimte om om te kleden, en er zijn spiegels aanwezig waarmee je nog even kunt controleren of je er op je best uit ziet!

3. Tijd om uit te zoeken!

Aan het eind van de fotosessie krijg je de resultaten direct te zien! Je hebt natuurlijk zo nu en dan achter op de camera van de fotograaf al het een en ander te zien gekregen. Maar op het grote scherm komen de foto’s pas echt tot hun recht!

Goed om te weten! Als je wilt krijg je alle foto’s te zien. Dus ook alle “bloopers“, die met de ogen dicht, waar de flits niet is afgegaan. Zodat je zeker weet dat je een goede keuze kunt maken!

Bij de fotosessie zit een 30×40 afdruk cadeau. Wil je nog meer foto’s bij bestellen? Natuurlijk mag dat! Je kunt de foto’s meenemen als fotoafdruk, op acryl, aluminium of canvas. Maar natuurlijk ook als digitaal bestand. Bekijk de prijzenlijst voor meer informatie.

Alles bij elkaar duurt dit avontuur ongeveer twee uur. Heb je het naar je zin gehad? Dan zien we je graag terug 😀

4. 100% kwaliteit

Na het uitzoeken poetsen we je foto’s nog even extra op. Alle uitgezochte foto’s worden één voor één handmatig door de fotograaf nagekeken op technische vlak en waar nodig gecorrigeerd. Alles om er voor te zorgen dat je compleet tevreden kunt zijn met de foto’s die je uitgezocht hebt.