Bedrijfsfotograaf Kampen fotografeert het

Biergilde

Home » nieuws » Bedrijfsfotograaf Kampen fotografeert het Biergilde

Ter promotie van de historische bierpul heb ik als bedrijfsfotograaf in Kampen de portretten gemaakt. Op de avond dat het Biergilde van Campen samen kwam in het Biermuseum. Onder het genot van kleine gerechtjes proeft men elkaars ambachtelijk gebrouwen bieren. Waarvan de een nog beter smaakt dan de ander! Een unieke samenwerking natuurlijk tussen beide partijen. En een uitgelezen moment om dergelijke portretten te maken.

Onze methode

Deze portretten zijn gemaakt in de fancy foto studio. De thuisbasis waar we toegang hebben tot de monumentale muur. Die we gekozen hebben als achtergrond omdat deze meer karakter brengt in de foto.

Omdat karakter en sfeer zo belangrijk zijn voor deze foto’s maken we deze met de low key fotostijl. Het kiezen van de juiste fotostijl maakt of breekt je foto. Uiteindelijk gaat het om het gevoel dat je probeert over te brengen. Deze stijl is totaal anders dan die we voor de huisartsenpraktijk in Biddinghuizen gebruikt hebben.

Daarnaast zal de methode je bekend voor komen. We zorgen er voor dat de sfeer in de studio goed en vrolijk is. Zodat degene die op de foto komt er op zijn best uit zal zien.

Na de tijd

Nadat de portretten gemaakt zijn vervolgden de brouwers hun avond. En ze waren niet de enigen die nog wat van het gerstenat proefden. Daarnaast moesten er van de avond zelf nog evenementsfoto’s gemaakt worden dus was het de volgende dag de tijd om de bestanden klaar te maken. Zoals gebruikelijk ontvangt de opdrachtgever ze in meerdere formaten. Namelijk hoge resolutie geschikt voor drukwerk. En daarnaast in een webready formaat, geschikt voor websites en online gebruik.

Waarom een bedrijfsfotograaf uit Kampen?

Als je je product aan de man wilt brengen dan is het belangrijk om een gevoel mee te geven. Je wilt niet dat de foto’s alleen laten zien hoe je product eruit ziet. Je wilt laten weten wat voor gevoel je product geeft. Daarom wil je een ervaren bedrijfsfotograaf omdat deze met je mee denkt over de impressie die je achter laat. En bij het zien van zulke lachende mensen kan het niet anders dan dat je er ook bij wilt horen!