Bedrijfsfotograaf huisartsenpraktijk

Biddinghuizen

Home » nieuws » Bedrijfsfotograaf huisartsenpraktijk Biddinghuizen

Als bedrijfsfotograaf hebben we voor de huisartsenpraktijk in Biddinghuizen de portretten van de medewerkers verzorgd! We zorgden ervoor dat de sfeer ontspannen maar gezellig was. Dit heeft direct invloed op de kwaliteit van je portretten. Want; is de sfeer niet goed, gespannen of ongemakkelijk dan zal het niet lukken om het perfecte portret te maken van elke medewerker.

Onze methode

Onze methode is daarom ook, nadat we de studio ingericht hebben op locatie natuurlijk, om even de tijd te nemen per persoon die gefotografeerd wordt. We zorgen er voor dat elke persoon een stukje privacy krijgt, en persoonlijke aandacht van onze bedrijfsfotograaf.

Het stukje privacy is belangrijk omdat je je soms niet zo op je gemak voelt als je collega’s op de achtergrond mee zitten te kijken, of grappen te maken! Daarnaast maakt het voor de fotograaf ook makkelijker om gericht aandacht te kunnen geven!

We maken natuurlijk meerdere foto’s, dat is natuurlijk omdat degene die op de foto komt er even in moet komen. Maar ook voor de bedrijfsfotograaf om ervoor te zorgen dat de persoon er op zijn best op komt. Nadat we een paar foto’s gemaakt hebben controleren we samen met degene die op de foto komt hoe het lijkt. Zijn er nog zaken waar je niet tevreden over bent? Dan zorgen we ervoor dat we dat op de juiste manier oppikken. Dan maken we nog een paar foto’s waarbij we letten op de aangegeven zaken en bekijken we weer samen wat we gemaakt hebben. Nu wel tevreden? Super! Dan kunnen we door. Nog niet helemaal blij met het resultaat? Dan herhalen deze stappen zicht totdat we compleet tevreden zijn!

Na de tijd

Nadat alle medewerkers geportretteerd zijn is het tijd om de studio weer in te pakken en op huis aan te gaan. Daarna gaan we de bestanden verwerken en klaar maken voor de website van de huisartsenpraktijk! Het contact persoon krijgt de bestanden in twee formaten aangeleverd! Een formaat met hoge resolutie die geschikt is voor onder andere drukwerk. En een formaat dat perfect is voor online gebruik. Kleinere resolutie en dus een kleiner bestand wat er voor zorgt dat bezoekers niet lang hoeven te wachten totdat de pagina is ingeladen!

Waarom een bedrijfsfotograaf?

Fotografie is belangrijk om te laten zien wie je bent als bedrijf en waar je voor staat. Dit wil je goed gedaan hebben, neem daarom een bedrijfsfotograaf in de arm om dit proces te versnellen en te versimpelen. Een ervaren bedrijfsfotograaf weet waar rekening mee te houden en kan je op weg helpen om de juiste impressie achter te laten!