Zakelijk portret van

Drone Flow Digital

Home » nieuws » Zakelijk portret van DroneFlowDigital

Het maken van een zakelijk portret vereist de nodige expertise. Zo wilden Gedeon en Shaquill van het drone duo DroneFlowDigital een stoere indruk maken. Het vader en zoon team is namelijk gespecialiseerd in het maken van lucht opnames van indrukwekkende gebouwen.

Onze methode

Voor het juiste zakelijke portret is de uitvoering nog belangrijker dan het juiste concept. Daarvoor was het nodig dat zowel de vader als zoon afzonderlijk van elkaar poseerden. Hier gaat het om subtiele verschillen die perfect samen moeten komen. Daarom is ervoor gekozen twee portretten te maken en die na de tijd samen te voegen tot één geheel.

De methode die we gebruiken vraagt om de juiste sfeer in de studio. Zoals je kunt zien voelen beide heren zich op hun gemak. Daardoor lukt het hen makkelijker de juiste pose te tonen. Als de sfeer niet in orde is gaat de persoon die op de foto komt zich niet vrij voelen om het concept op een geschikte manier uit te voeren. Door deze aanpak maken we samen op prettige en ontspannen manier je zakelijk portret.

Na de tijd

Zodra we van beide personen de look en pose hebben gefotografeerd. Zoals zij het voor zich zagen en waar ze compleet tevreden mee zijn, is het tijd om de spreekwoordelijke donkere kamer in te duiken. In het nawerk van de foto is het belangrijk om te letten op de details. Klopt het lengte verschil tussen vader en zoon in het eindresultaat? Staan ze op een natuurlijke manier naast elkaar? Roept de foto de juiste gevoelens op? Is dit een waardig portret?

Gedeon en Shaquill waren al tevreden met het bronmateriaal dat we geschoten hadden. Pas als ik tevreden ben met het eindresultaat is het tijd om vader en zoon het resultaat te tonen.

Waarom een zakelijk portret door een fotograaf?

Je zakelijk portret is je visite kaartje. In veel gevallen iets wat men als eerste van je te zien krijgt. Je zorgt er toch ook voor dat je visite kaartje er goed uit ziet? Daarom is het ook belangrijk evenveel waarde te hechten aan je zakelijke portret. Geeft deze het gevoel dat je wilt afgeven? Een ervaren fotograaf kan je helpen dit te bereiken.

Wat maakt DroneFlowDigital bijzonder?

Dit dynamische duo maakte onder andere de video waarbij je een kijkje kunt nemen in mijn studio.