Linkedin foto voor

ZoefOutlet

Home » nieuws » LinkedIn foto voor ZoefOutlet

Chelsie van de snoepwinkel ZoefOutlet in Drachten nam de volgende stap in haar carrière. Door haar onderneming online te brengen kreeg ze behoefte aan juist beeldmateriaal. Om te beginnen de juiste portretfoto om te laten zien wie ze is en waar ze voor staat. Perfect om te gebruiken als LinkedIn foto.

Onze methode

Nadat we een tijdje gesproken hadden in de studio over haar plannen. Wat ze voor zich zag en hoe ze het wilde hebben was het tijd om aan de slag te gaan. We kozen voor een lichte achtergrond in combinatie met iets directioneler licht. Dat zorgt immers voor het juiste contrast. Gebruikelijk is het om op alle details te letten. Denk bijvoorbeeld aan het haar. Zit het recht? Goed in model? Maar na een aantal pogingen kwamen we nog bij het beeld wat ze wilde. De foto’s waren goed, maar voelden niet als haar aan. Het pastte net niet. Het haar moest niet té precies goed liggen. Iets meer vrijheid en haar portret kwam tot leven. Dit is Chelsie.

Na de tijd

Voor dit project was deze LinkedIn foto pas het begin. Het echte werk begint nu, en op het moment van schrijven zijn we er nog steeds druk mee. Chelsie heeft er voor gekozen om haar webwinkel door ons te laten ontwikkelen. En haar producten te laten fotograferen.

Waarom een bedrijfsfotograaf voor je LinkedIn foto?

Je wilt dat men het juiste beeld heeft van wie je bent. Door te kiezen voor een ervaren portretfotograaf voor je LinkedIn foto kom je professioneler en betrouwbaarder over. De fotograaf weet door de juiste sfeer en omgeving het beste uit je te halen. Dat samen met de juiste technieken is succes gegarandeerd. Gun jezelf deze voorsprong en kies vandaag nog voor de juiste fotograaf.

Zoek je nog Amerikaans snoepgoed?

Dan moet je echt eens de webwinkel van Chelsie bezoeken. Zij verkoopt een groeiend assortiment aan Amerikaanse lekkernijen die je niet in de supermarkt tegen zult komen!