gezellig en spontaan

Gezinsfoto’s in Kampen

Is het alweer tijd? Misschien wel, als de kinderen in een andere levensfase aan het komen zijn, het gezin misschien groter geworden is, of dat je aan je kapsel kunt zien welke tijdsperiode het was. Waar hebben we het over? De gezinsfoto’s natuurlijk, en die laat je in Kampen maken! We vinden het altijd fijn om gezinnen in onze studio te ontvangen. En omdat (over het algemeen) gezinnen van een wat kleinere omvang zijn dan hele families hebben we in dit type fotosessies meer tijd per persoon maar ook op creatief vlak! Er is namelijk veel meer tijd om verschillende fotostijlen te kunnen kiezen, en daarnaast is er ook meer de mogelijkheid om verschillende outfits mee te nemen.

Huisdieren zijn welkom

Alle gezinsleden zijn welkom in de studio! Daar horen ook de viervoeters bij! Veel gezinnen nemen hun hond of kat mee. Ze doen het vooral goed bij de groepsfoto waar we het hele gezin op de foto zetten. En weet je niet wat te doen met je handen? Knuffel je beste vriend(innet)je en de foto wordt een succes (geen zorgen, we helpen sowieso met hoe je het beste kunt staan hoor)!

Portretten en gezinsfoto’s

Portretten zijn een belangrijk onderdeel van de gezinsfoto’s in Kampen. Het voelt misschien een beetje vreemd om ze te maken met de rest van het gezin erbij maar ze vormen een fijne toevoeging aan de fotosessie. Een voorbeeld voor waar we de portretten heel mooi voor kunnen gebruiken is om ze als drieluik te presenteren. Door in plaats van één grote groepsfoto te kiezen voor meerdere kleinere portretten kun je op een fijne manier je muur vullen. Doordat de stijl terug komt in elk van de portretten vormen ze één geheel waardoor je wel het gevoel van een groepsfoto krijgt. Maar waar elk persoon toch op zijn of haar unieke gefotografeerd is.