Home » Gezinsfotoshoot Zwolle

Gezinsfotoshoot in regio Zwolle

Kom langs met je familie voor een gezellige gezinsfotoshoot in fotostudio Wakenco in de omgeving van Zwolle, Overijssel. Zijn je kinderen nog jong of gaan ze juist bijna het huis uit? Laat de speciale momenten in het leven professioneel vastleggen door een professionele fotograaf met ervaring. Aan het einde van de gezinsfotoshoot in de studio in regio Zwolle, kun je kiezen welke foto’s je wilt aanschaffen om bijvoorbeeld cadeau te doen of om boven de bank te hangen. Wacht niet langer en boek een fotoshoot voor een prachtige, dierbare foto van je gezin.

Kies jouw favoriete stijl voor een gezinsfotoshoot in regio Zwolle

Kies de fotografiestijl die jij mooi vindt voor je gezinsfotoshoot in de fotostudio in de omgeving van Zwolle, bijvoorbeeld high-key, low-key of met een kleurrijke gel-achtergrond naar wens. Bij high-key foto’s gebruiken we een witte achtergrond voor heldere, lichte foto’s. Deze vorm van fotografie is ook geschikt voor (zakelijke) portretfoto’s. Voor low-key foto’s wordt een donkere achtergrond gebruikt. Hierdoor worden emoties beter uitgelicht. Wil je een unieke, vrolijke foto? Ga dan voor een gel-achtergrond met jouw favoriete kleur.

Zij gingen je voor

Spontane kinderfoto’s
familieportret
Spontane kinderfoto’s

Vaak wordt gedacht dat foto’s in de studio minder spontaan zijn, maar dat is een misvatting. In de studio kunnen we ons volledig focussen op de pose, terwijl de spontane klik tussen jou, je kindje en jullie als familie wordt vastgelegd. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. Zodra dat moment is gevangen, ben ik dolgelukkig, en over het algemeen zijn ouders ook erg blij. Wil je ook zo’n spontaan portret? Vraag je fotograaf naar de chromelook en laten we samen iets moois creëren!

Drie luik
familieportret
Drie luik

Wat begon als een cadeau eindigde in een gave fotosessie met deze gezellige familie. Speciaal voor dit gezin hebben we de gouden tickets ontwikkeld. Het is namelijk leuk om te zeggen dat je iemand een fotosessie cadeau doet, maar hoeveel gaver is het als je iemand een gouden ticket kunt laten uitpakken? Dat is precies wat Caitlynn wilde. Dit drie luik is één van de mooie resultaten.

Vraag naar de mogelijkheden

Boek vandaag nog jouw gezinsfotoshoot in de fotostudio in regio Zwolle. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met de studio. Bel naar 0640357329 om een afspraak in te plannen. Langskomen in de fotostudio mag ook altijd. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden, zoals een fotoshoot op maat.