familieportret

Spontaan

Dit is eentje waar ik over na heb moeten denken. Vaak wordt namelijk gedacht dat foto’s laten maken in de studio minder of niet spontaan zouden zijn. En natuurlijk ben je in de studio absoluut in een ruimte die gericht is op het maken van foto’s, het is niet dat je dat zou vergeten. Maar dat betekend natuurlijk niet dat we de spontane klik tussen jou, je kindje en jullie samen als familie niet kunnen vangen.

Ik laat het je eerst even zien wat ik bedoel, een beeld spreekt namelijk meer dan 1000 woorden ; )

Hoe maak je spontane foto’s in de studio?

Omdat de situatie hier perfect gemaakt is voor deze stijl foto hoeven we ons niet druk te maken over de techniek (de instellingen, het licht en dergelijke), maar kunnen we ons totaal focussen op de pose (je houding, hoe je staat ten opzichte van de camera). Daarna kun jij je focussen op je kindje, hier kan ik je niet verder bij helpen; dit moment is van jullie.

En als we dat moment dan te pakken hebben dan kan mijn dag niet meer stuk natuurlijk! En over het algemeen zijn de ouders er ook heel blij mee haha!

Wat denk jij? Is dit een beetje wat je bedoelt als spontane foto’s in gedachten hebt? Dit artikel is natuurlijk gefocused op een specifieke fotostijl, maar dit soort resultaten zijn ook mogelijk met de andere fotostijlen.

Wil je ook zo’n spontaan portret? De fotostijl die we hier gekozen hebben is te vergelijken met die van het drie luik, die we een tijdje geleden hebben laten zien. Vraag je fotograaf naar de chrome look, dan weet hij voldoende!

Wees gerust, in de studio creëren we een ontspannen en speelse sfeer waarin jij en je kindje op je gemak kunnen zijn, wat resulteert in mooie en spontane foto’s.

Laten we wat moois gaan maken!