Familieportret

Drie luik

Wat begon als een cadeau eindigde in een gave fotosessie met deze gezellige familie. Speciaal voor dit gezin hebben we de gouden tickets ontwikkeld. Het is namelijk leuk om te zeggen dat je iemand een fotosessie cadeau doet, maar hoeveel gaver is het als je iemand een gouden ticket kunt laten uitpakken? Dat is precies wat Caitlynn wilde. Dit drie luik is één van de mooie resultaten.

fancy foto drie luik boven de bank in chrome look
afdgedrukt op de volgende formaten: 2 x 40×60 & 1 x 60×90

In onze studio zijn we trots op de monumentale muren die we hebben, maar deze fotostijl is een persoonlijke favoriet van mij. De chrome look. Deze doet het goed bij vaders die hun pasgeboren baby op de arm hebben, maar zoals je kunt zien ook voor familie portretten.

Laat zien wie je bent

In de studio helpen we je écht tot je recht te komen. Daar gebruiken we naast onze techniek (licht, camera’s, lenzen) ook de kunst van poseren. Dat klinkt soms een beetje eng, maar we helpen je te zoeken naar een pose, of houding die natuurlijk bij je past. En tegelijkertijd je er op je best laat uit zien. Antwoorden op vragen zoals waar je je handen moet laten, hoe je moet staan en welke kant je op moet kijken, daar help ik je mee!

Resultaat als uitgangspunt

Een drie luik zoals dit komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Samen met het gezin komen we op de ideëen, dan bespreken we hoe we willen dat het eruit komt te zien. En dan zorgen we ervoor dat we het echt maken.

Caitlynn, dank je wel voor jullie bezoek aan de fancy foto studio. Ik heb er van genoten om jullie te portretteren en het was echt lachen! Ik wens jullie veel plezier met de foto’s, en jullie blijven altijd van harte welkom in mijn studio!