wie zoekt

Gezocht: moeders!

De planning zit (bijna) bomvol! Maar we hebben nog een paar laatste plekjes over in de zomerperiode die we graag willen vullen! We hebben eerder een dergelijke actie gedaan en omdat we zulke leuke reacties kregen doen we hem nog een keertje! Daarnaast is het altijd fijn om mijn portfolio te kunnen uitbreiden!

Daarom zoek ik enthousiaste moeders met (jonge) kinderen die graag op de foto willen! Het spreekt voor zich dat de papa’s (of mama’s) van harte welkom zijn om mee te komen!

Meedoen is super makkelijk! Je vult namelijk de onderstaande vragenlijst in en je doet al mee!

Winnaars ontvangen een fotosessie ter waarde van €95!


Wat kun je winnen?

Een compleet verzorgde fotosessie van start tot finish. Dat is inclusief nabewerking, ontwerp en bestel moment, coaching tijdens de sessie, heel veel plezier en een gave belevenis boven het biermuseum (dat klopt, papa kan tijdens het foto’s maken cultuur gaan proeven)!

Waar?

In mijn gezellige studio in Kampen, boven het biermuseum aan de voorstraat 20.

Wanneer?

Dat is in overleg! We plannen de sessie op een moment dat goed voor jullie (en mij) uitkomt zodat we het iedereen naar de zin kunnen maken! Ik denk dat het handig is om dit te plannen tijdens een kort telefoontje. Dan kunnen we de agenda’s even naast elkaar leggen.

Waarom?

Wat een gekke vraag, haha! Om dat het leuk is natuurlijk. Ik maak graag een aantal gezinnen blij met prachtige fotografie. Daarnaast heb ik er zelf wat aan in de zin dat ik wat bekender wordt, het is dus ook een stukje reclame : ) en daar komt nog bij dat we ons portfolio hiermee kunnen uitbreiden; ik kan dan toekomstige klanten beter laten zien wat ik doe.

Doe mee!

Denk je nou, “dat klinkt goed” ? “Daar wil ik aan mee doen” ? Super! Vul het formulier in dat je hieronder kunt vinden en je doet mee met de prijsvraag!

De zuidelijke monumentale muur als achtergrond in deze fotostudio Kampen diende als achtergrond voor dit familie portret

Veel gestelde vragen:

Wat krijg ik?

De kans op een gratis, complete fotosessie (t.w.v. €95) inclusief tegoed t.w.v. €50 om te besteden aan fotoafdrukken!

Kan ik extra foto’s kopen?

Dat is zeker mogelijk, naast de fotoafdruk (die je zelf kiest) is het ook mogelijk om meer foto’s af te nemen tijdens het bekijken van de foto’s. De meeste klanten besteden tussen de €300 en €600.

Hoe lang duurt een fotosessie?

Je kan rekenen op ruim een uur, dat is omdat ik het graag op een ontspannen manier wil doen. Dat betekent dat we beginnen met een kopje koffie om even te landen en te bespreken wat jullie mooi vinden qua fotostijlen.

Met hoeveel mensen zijn we welkom?

Jullie zijn welkom met één gezin. 8 Kids? Geen probleem! De beste foto’s kunnen we maken als we de tijd hebben voor iedereen, en met meerdere gezinnen binnen een uur wordt het al gauw haastwerk om überhaupt iedereen op de foto te krijgen. Dat is zonde van ieders tijd en van het eind resultaat.