Gezellige

Generatiefoto

Dian deed me een tijdje geleden bericht, ze wilde namelijk graag een fotosessie regelen voor haar grootmoeder en vader. Ze hebben niet een grote familie maar vinden het juist daarom belangrijk om de herinnering aan elkaar te koesteren. En hoe kun je dat beter doen dan met een prachtige generatiefoto?

Generatiefoto van Dian haar familie

Voor dit familieportret hebben ze gekozen om de zuidelijke monumentale muur als achtergrond te nemen.

Gezellig

We hebben er een gezellige middag van gemaakt, bakje koffie erbij en samen de foto’s uitzoeken. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat je je niet gehaast hoeft te voelen! We liepen zelfs een klein beetje uit, maar onder het genot van een biertje vonden degenen die na hen kwamen het geen probleem om even te wachten in het biermuseum. Allemaal voordelen van de studio!

Kostbaar

Door families in een gezellige omgeving vast te leggen maken we kostbare foto’s en herinneringen waar je jaren van kunt genieten. Ik vind het prachtig dat ik deze familie daarin heb mogen helpen. Daardoor heeft deze familie nu een mooie selectie (zelf uitgezochte) foto’s aan de muur hangen!

Dank jullie wel voor jullie bezoek! Ik vond het fijn jullie te leren kennen en ik zie jullie graag nog weer eens terug in mijn studio : )