fancy

School Fotografie

In samenwerking met ervaren schoolfotografen biedt fancy foto een nieuw concept schoolfotografie aan; instant schoolfoto’s. Na de fotodag kun je de ruwe niet-verwerkte foto’s die van je kind gemaakt zijn direct bekijken en bestellen. 6 tot 8 weken wachten totdat je een inlogkaartje krijgt voor een of andere webshop zijn verleden tijd!

De voordelen op een rijtje:

  • Snel je foto’s bekijken
  • Persoonlijke service; de fotograaf helpt je
  • Meer privacy; geen foto’s meer online

Daarnaast betekend dit niet dat het opeens een stuk duurder gaat worden. We bieden momenteel producten aan op A4 vellen fotopapier. Zowel premium mat als brilliant glossy. Eén vel kost €7,49, twee vellen €9,95. Op het vel kun je laten afdrukken wat je maar wilt; liever één groot portret? Een combinatie vel met veel kleine portretten? De groepsfoto? Een combinatie van de groepsfoto met de portretten? Vraag de fotograaf naar de mogelijkheden!

Nadat je de bestelling hebt gedaan gaat de fotograaf aan de slag om je foto’s op te poetsen en af te drukken. Binnen een week zal je kind deze in de klas van zijn of haar leerkracht mee krijgen.

Dit concept zal eerst als pilot starten op een select aantal scholen. Wil je graag dat we dit bij jou op school ook komen doen? Neem dan contact op met Jeffrey van fancy foto.