fancy

Voetbalfoto’s

DE Foto’s staan niet langer meer online.

Leuk dat jij of je kind, op de foto is gekomen! Vul hieronder de inlogcode in die je op de flyer kunt vinden die jij of je kind mee heeft gekregen!

Let op: voer de letters als HOOFDLETTERS in.

ALLE foto’s staan nu online

Ik heb zojuist de laatste groep online gekregen, na het weekend gaan we beginnen met het voltooien van de bestellingen!

Actuele vooruitgang:

JO8-2 heeft ondertussen ook een groepsfoto die online staat! Voor sommige inhalers kan het gebeuren dat je niet de groepsfoto van je team kunt zien, mocht dat bij jou het geval zijn voel je dan vrij om me bericht te doen! Dan ga ik er even voor je naar kijken 😀

Digitale downloads

Je ontvangt de download via een aparte mail, we kregen afgelopen week nog wat vragen over verzendkosten bij de downloads, dit zou bij de nieuwe foto’s verholpen moeten zijn. Als je dan kiest voor post of voor via de club, beide opties zou gratis verzending moeten zijn. Doe me bericht mocht je er niet uitkomen! : )

Levertijden

We zijn ondertussen goed op weg met het vervullen van de bestellingen! Heb je gekozen voor bezorging via de post dan zul je je bestelling in de komende week kunnen verwachten! Heb je gekozen voor bezorging via de school/sportclub dan verzamelen we de bestellingen zodat we ze in één keer bij de club kunnen brengen. Het duurt dan wel iets langer voordat je ze in handen zult hebben.

De foto’s staan tot zondag 29 oktober online. Daarna zullen ze offline gaan en kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden. Snel daarop zullen de foto’s bij de sportclub bezorgd worden waarna die ervoor zal zorgen dat je ze zult ontvangen.

Win actie;

Om het nog leuker te maken voor de voetballers van DOS verloten we 10 fotosessies (twv €95) onder de deelnemers! Wil je ook winnen?


Bij verlies van code

Neem dan in eerste instantie contact op met de persoon die de fotografie gergeld heeft op jouw club. Hij of zij heeft toegang tot de codes in combinatie met de namen. Vanwege privacy wetgeving hebben wij alleen toegang tot de codes, maar weten we niet welke persoon daarbij hoort.