Cv foto

Voor Marco

Ik zit in het februari zonnetje, het is niet helemaal een balkon maar ik heb er wel een fijn uitzicht. De deur in mijn studio die uitkijkt op het kleine stadstuintje. We hebben net een fotosessie afgerond. En nog twee vrijwilligers van het biermuseum geportretteerd. Het is even genieten voordat Marco langs komt voor zijn cv foto.

Marco is een energieke jongeman die klaar is voor de volgende fase in zijn leven. Het is tijd om zijn cv op te poetsen en aan de slag te gaan, en hoe kun je dat beter doen dan met een professioneel portret voor op je cv? Lees snel verder om erachter te komen wat er bij komt kijken om een goede cv foto te maken.

Ogen

Eén van de dingen die Marco belangrijk vindt in een goede professionele cv foto is dat de ogen goed duidelijk naar voren komen. Hij had zelf wat voorbeelden gezocht van fotostijlen die hem aanspraken. Daardoor was de keus snel gemaakt; een donkere achtergrond, met nadruk op de ogen; die moeten boekdelen spreken.

Gevoel

Een eerste indruk maak je maar een keer. Daarom is het belangrijk om na te denken over welk gevoel je wilt overbrengen. Aan de hand van dát gevoel ga je foto’s maken. Ik probeer altijd het model in de juiste stemming te brengen; denk na over degene die de foto te zien zal krijgen. Hoe ga je over komen op hem of haar? Voel je je zoals je gezien wilt worden? Ja? Gaaf! Dan hebben we hem te pakken.

CV foto voor Marco

cv foto

Uit een groot aanbod van foto’s heeft Marco zijn eigen ruime selectie gemaakt met favoriete beelden. Met de foto die je hierboven ziet als zijn persoonlijke favoriet. Marco is er helemaal klaar voor, naast een prachtige foto voor zijn cv heeft hij een aantal foto’s die hij voor LinkedIn, zijn privé instagram en als profielfoto kan gebruiken.

Boek je fotosessie

Ben je ook al zover? Om een nieuwe weg in te slaan in je leven? Kom goed beslagen ten ijs met een zakelijk portret. Vul je gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!