zo fout mogelijk

Awkward cat photo

Hoe spontaan wil je het hebben? 9 uur in de ochtend ging de telefoon, of ze om 10 langs kunnen komen. We hadden gelukkig nog een plekje open dus dat was zeker mogelijk! Ohja, we komen in drakenpak, was de boodschap. Het doel van de deze signatuursessie? Als cadeau!

Zo fout mogelijk

Als inspiratie kreeg ik een google afbeelding van “awkward cat photo” te zien. Zoiets willen wij ook. En we zijn aan de slag gegaan! Hun favoriete muziek aan en knallen! Het was even zoeken naar de perfecte pose, toen we die gevonden hadden was het nog even er voor zorgen dat de katten precies goed zaten.

Dat is hem, awkward

En dan weet je het, we hebben de foto die we zochten. Hij is fout, hij is awkward, maar bovenal is hij geweldig.

Awkward cat photo

Dit zijn sessies waar ik echt blij van kan worden, en lees je dit nu en denk je: “ik heb ook een gaaf idee wat ik altijd al heb willen maken“? Hier aan de voorstraat hebben we de perfecte plek om je visie werkelijkheid te maken.

Jeffrey is een super fotograaf. We wilden een lekker gekke fotoshoot en dat is perfect gelukt.

google reviews

Waarom bij fancy foto?

Onze studio zit op de eerste verdieping, dat betekend dat je alle privacy hebt; niemand hoeft het proces te zien (inclusief alle bloopers) en alleen het gave resultaat.

Daarnaast draaien we jouw muziek! Yes, niks werkt beter voor de sfeer dan je eigen favoriete muziek, opzich heel logisch als je er over nadenkt.

We beginnen altijd (altijd!) met een lekkere bak versgezette koffie, of thee als je dat liever hebt. Je krijgt altijd de tijd om even te landen, je idee te vertellen. Niks geen gehaast en gedoe!

Je krijgt alle foto’s direct te zien, tijdens de fotosessie. Zo zie je wanneer het moment daar is en we de foto te pakken hebben, of je ziet net wat nog een beetje anders moet.